Mutari mobila Sector 5 Bucuresti

mutari mobila sector 5

 

Cauti o firma de mutari mobila din Bucuresti?

 

Suna chiar acum la

0753 400 500

si in 30 de minute ajungem oriunde in sectorul 5: Cotroceni, 13 Septembrie, Dealul Spirii, Giurgiului, Ferentari, Rahova

 

Servicii oferite:

Transport de mobila de la magazin pana in casa

Mutari de mobila dintr-un apartament in alt apartament

Asamblare si / sau demontare mobilier

Montaj mobila bucatarie, dormitor, livingroom

 

Suntem o companie de transport si mutari cu sediul in Bucuresti, cu peste 10 ani de experienta.

Dupa sute de mutari si relocari, oferim certitudinea ca va aflati pe maini sigure cu o echipa cu experienta si pregatire. Multi clienti au cerinte specifice, iar consultantii nostri profesionisti in mutari va pot oferi un serviciu personalizat, care va ghideaza in fiecare etapa a relocarii dvs.

Realizam mutari de mobila oriunde in Sectorul 5 din Bucuresti sau in orice alta zona a orasului, inclusiv in localitati din judetul Ilfov sau din tara.

Intelegem pe deplin nevoile fiecarui client si ne angajam sa oferim servicii ireprosabile, indiferent daca ne solicitati pentru un simplu transport de mobilier cumparat din magazine de profil precum Ikea, Dedeman, Mobexpert, Jysk, xxxLutz etc sau doriti un serviciu de asamblare mobila.

 

Nu conteaza distanta, marimea sau greutatea, fiecare corp de mobila este transportat cu grija, cu planificare si profesionalism.

 

Montaj si asamblare mobila

mutari relocariDaca ne solicitati si pentru operatiuni de asamblare si montaj mobila, va oferim o echipa de mesteri cu experienta, inclusiv in weekend. Lucram pentru dvs. 24/7 iar preturile raman aceleasi indiferent de ora sau de ziua aleasa.

Montam cu atentie si grija deosebita orice tip de dulap sau pat, mobilier de sufragerie, biblioteci, comode TV, canapele simple sau extensibile, diferite tipuri de mese, prindem polite intre corpuri, montam birouri.

Stim ca uneori, montajul unui simplu corp de mobila care vine dezasamblat din fabrica, poate fi complicat de asamblat. Suntem aici sa va oferim servicii de la A la Z asa ca nu ezitati sa ne cereti ajutorul daca doriti sa asamblam noi pentru dvs. In acest fel scutiti timp dar mai ales, eliminati sansele sa deteriorati mobila.

 

Montaj bucatarii

Va oferim sprijin profesional privind planificarea, executarea si montarea mobilierului de bucatarie: asamblare corpuri, decupare si prinderea blatului de bucatarie, prinderea corpurilor superioare in perete. Acest serviciu necesita o programare insa ne poti contacta oricand sa stabilim detaliile asamblarii unei bucatarii si data la care doriti sa efectuam acest serviciu.

 

Va mutati in alta localitate?

Daca doriti sa va mutati din sectorul 5 in alta localitate din tara, va punem la dispozitie autoutilitare cu capacitate de la 3,5 Tone la 7,5 Tone, astfel incat sa puteti transporta mobila dintr-o garsoniera sau apartament de 2 camere intr-un singur transport, inclusiv electrocasnicele. Nu am exagerat cand am spus ca facem totul de la A la Z! Ne ocupam inclusiv de demontarea, transportul si asamblarea acesteia la noua locuinta, in orice localitate doriti. Dvs. nu trebuie sa faceti nimic, doar sa ne sunati si sa ne solicitati un serviciu de mutare completa.

Daca mobilierul este voluminos si nu se poate demonta, avem solutia optima: va punem la dispozitie o autoutilitara cu lift hidraulic, astfel incat sa putem incarca si descarca fara riscuri.

 

Mutari fara contact direct

Va asiguram ca, in aceste perioade fara precedent, sanatatea si siguranta personalului si a clientilor nostri raman prioritatea noastra principala. Personalul nostru respecta igiena respiratorie adecvata, purtand masti si manusi.

Fiecare operatiune de mutare sau de relocare este unica si de aceea analizam cu atentie toate detaliile pe care ni le furnizati. Ne mandrim cu faptul ca preturile noastre sunt intotdeauna mici si corecte. Noi, cei de la mutarirapide.ro va mutam inclusiv obiectele de valoare iar pe parcurusul transportului oferim asigurare pentru orice eventualitate.

✔ Daca va mutati in sectorul 5 in zone precum Cotroceni, 13 Septembrie, Dealul Spirii, Giurgiului, Ferentari, Rahova, sau aveti nevoie de asamblare / montaj mobilier, echipa noastra de experti in relocari va aranja fiecare detaliu al mutarii dvs. in noua locuinta.